Medaille "Edith" is gemaakt van hoogwaardig acryl, 5 mm dik en weegt 26 g. Met een diameter van 7 cm is het een perfect eerbetoon aan winnaars en geschikt als souvenir.
vanaf 7,41 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Acrylpenning Edith in grootte 7,0 cm
Acrylpenning Edith in grootte 7,0 cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,41 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Edith - een perfecte medaille voor een speciaal moment.

Onze medaille Edith overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag op elk toernooi en is precies geschikt voor uw zeer speciale evenement. Maak de grote Dag onvergetelijk voor uw winnaars en beleef momenten van grote emotie met de Edith medaille!

Met zijn individuele vorm en een oppervlak bestaande uit hoogwaardig acryl, bereikt Edith een sterk design effect dat verlangens opwekt en inspireert tot topprestaties.

Onze Edith medaille is gemaakt van hoogwaardig acryl, wat Edith een unieke gratie geeft. Het acryl is 5 mm dik, waardoor het stevig genoeg is om een leven lang mee te gaan. Door het bijzondere ontwerp maakt de Edith medaille onmiddellijk indruk op deelnemers en bezoekers. Edith is een echte lust voor het oog en toont zo het perfecte eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de Edith-medaille in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en zijn hartslag verhoogt.

Edith weegt 26 g en nestelt zich dus perfect rond de hals van de winnaar. De diameter van de Edith medaille is 7,0 cm.

De Edith medaille past perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Edith medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal vormgegeven.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Edith medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Dit maakt de Edith medaille tot een uniek aandenken aan uw triomf.

U kunt uw Edith medaille personaliseren door deze op de voorzijde te graveren. Kies uw favoriete ontwerp uit onze standaardontwerpen en maak uw eigen aangepaste gravure door ontwerpen te uploaden en uw medaille aan te passen met tekst.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt een medewerker een zogenaamde proefdruk, dat is een voorbeeld van de lasergravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het lasergraveerontwerp wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke medaille een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U hebt precies de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekersector. Ontdek ons compleet assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met de voor u juiste medaille kunt beleven - wij doen ons uiterste best!

U denkt er nog over na of de Edith medaille echt precies bij uw wedstrijd past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

155504015

EAN-Code

4054047032179

Materiaal

Acryl

Gewicht

26 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.