Het beeldje van de motorsporttrofee is een hoogwaardige trofee voor de motorsport en een uniek aandenken aan de overwinning. Het is 24,4 cm hoog, weegt 771 g en heeft een massieve zandstenen voet met een zilveren Graveerplaatje. Het trofeebeeldje kan worden gepersonaliseerd en is speciaal ontworpen voor de motorsport.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker contour figuur motorsport oud goud op zandsteen 24.4cm
Beker contour figuur motorsport oud goud op zandsteen 24.4cm
Verzending op 07.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motorsport - de perfecte trofeefiguur voor een geslaagd evenement

De Motorsport trofeefiguur overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de grote dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef met onze Motorsport trofeefiguur momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale design maakt de Motorsport trofeefiguur in een mum van tijd indruk op deelnemers en bezoekers. Motorsport is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Motorsport trofee beeldje in je handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Onze Motorsport trofee beeldje is 24,4 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle verschijning.

Het trofeebeeldje Motorsport kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Motorsport weegt 771 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Motorsport is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeefiguur Motorsport past precies bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een massieve voet van zandsteen in zandsteen bereikt Motorsport een unieke uitstraling die ambitie wekt en inspireert tot nieuwe records.

Het schild in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Motorsport is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het figuur van de Motorsport-trofee zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Motorsport is het juiste trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Motorsport overtuigt in alle nuances met zijn speciale kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke mijlpaal van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofeebeeldje Motorsport betekent voor uw winnaars.

Elk trofeebeeldje is dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een zorgvuldig productieproces een duurzaam en waardevol product, waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - wij zullen ons uiterste best doen om dat mogelijk te maken!

Vraagt u zich af of het Motorsport trofeebeeldje geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015561

EAN-Code

4054047010153

Grootte

24,4 cm

Gewicht

771 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

14.05.2014
Lucas S.  door Steinen
Hochwertiger Look dank massiven Materialien zu tollem Preis. Wird als Wanderpokal verwendet.