Het petanquetrofeebeeldje is een hoogwaardige prijs voor de petanquesport, die kan worden gepersonaliseerd met een individuele gravure. Met een hoogte van 24,5 cm en een gewicht van 679 g is het een indrukwekkend symbool van de overwinning en een onvergetelijk aandenken aan het moment van succes.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur petanque oud goud op zandsteen 24.5cm
Beker contour figuur petanque oud goud op zandsteen 24.5cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petanque - ideaal voor een grandioos evenement

Ons Petanque-trofeebeeldje overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elk toernooi en is precies op de gelegenheid afgestemd.

Maak de belangrijkste dag voor uw kampioenen onvergetelijk en vier met het Petanque-trofeebeeldje momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke uitstraling overtuigt het Petanque-trofeebeeldje gasten en deelnemers op het eerste moment. Petanque is een echt sieraad en toont daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

De trofee beeldje Petanque in de handen houden is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofee beeldje Petanque heeft een hoogte van 24,5 cm en inspireert met zijn waardevolle optiek.

Het trofeebeeldje Petanque kan geïndividualiseerd worden en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 679 g ligt het trofeebeeldje Petanque perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Petanque is een onderscheiding voor de Petanque sport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Petanque past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van zandsteen in zandsteen bereikt Petanque een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schildje in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Petanque wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Petanque trofee figuur zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, en is afgestemd op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Petanque een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment overtuigt Petanque in alle nuances door zijn individuele vormentaal en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw kampioenen is het Graveerplaatje Petanque een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het nauwgezette productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product, waar elke winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofeebeeldje voor u!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje Petanque het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452015531

EAN-Code

4054047010122

Grootte

24,5 cm

Gewicht

679 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

13.10.2023
Angela H.  door Oranienburg
Mal was ganz anderes. Schöner Pokal, der mit dem Sandstein-Sockel echt ausgefallen ist.