De Federball trofee beeldje is een perfecte erkenning voor uitstekende prestaties in de badmintonsport. Met een afmeting van 23,2 cm en een gewicht van 764 g overtuigt de shuttlecock met een individueel design, hoogwaardig materiaal en een personaliseerbare gravure. Een onvergetelijk aandenken voor elke winnaar.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur shuttlecock oud goud op zandsteen 23.2cm
Beker contour figuur shuttlecock oud goud op zandsteen 23.2cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Federball - een perfecte trofee beeldje voor een speciale prijsuitreiking

Onze trofee beeldje Federball overtuigt als een individueel hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en beleef met de trofee beeldje Federball momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt onze trofee beeldje Federball bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Shuttlecock is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de perfecte erkenning voor grote vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Shuttlecock in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het trofeebeeldje Shuttlecock heeft een afmeting van 23,2 cm en overtuigt door zijn geslaagde ontwerp.

Het trofeebeeldje shuttlecock kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 764 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje shuttlecock is een onderscheiding voor de badmintonsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken past het Federball trofeebeeldje perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een massieve voet van zandsteen in zandsteen bereikt Federball een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schildje in zilver op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Federball wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het bekerbeeldje van Federball zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Federball heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u in petto.

Zoals alle trofeefiguren in ons assortiment is ook Federball tot in het kleinste detail overtuigend door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een perfect teken van overwinning en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het Federball trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerd productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënbranche en weten dat u voor uw evenement precies het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje shuttlecock het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452015841

EAN-Code

4054047010405

Grootte

23,2 cm

Gewicht

764 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

11,2 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.