De Rifle Shot Beker is een 24,9 cm hoge trofee van hoogwaardig zamak in antiek goud en een basis van zandsteen in zandsteen. Met zijn hoogwaardige uitstraling en personaliseerbare gravure is het een onvergetelijk aandenken aan een triomfantelijke overwinning.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker contour figuur geweer geschoten oud goud op zandsteen 24.9cm
Beker contour figuur geweer geschoten oud goud op zandsteen 24.9cm
Verzending op 29.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Rifle Shot - ideaal voor een grandioos evenement

Het Rifle Shot trofeebeeldje overtuigt als een individuele bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de grote Dag onvergetelijk worden voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Rifle Shot trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt ons Rifle Shot trofeebeeldje bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Rifle Shot is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste waardering voor grote prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het Rifle Shot trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en gewoon pure vreugde is.

Het Rifle Shot trofeebeeldje is 24,9 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee beeldje Rifle Shot symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee beeldje is 719 g en zorgt ervoor dat het trofee beeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofee beeldje Rifle Shot is een prijs voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als eeuwig aandenken is het Gewehrschuss trofeebeeldje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide voet van zandsteen in zandsteen bereikt Gewehrschuss een prachtig ontwerp dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Geweerschot wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Geweerschot zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Bekers is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Bekers boeit in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is het trofeebeeldje Rifle Shot een triomfantelijk symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts in de trofeeënindustrie. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofeebeeldje geweer echt precies bij uw wedstrijd past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452015651

EAN-Code

4054047010238

Grootte

24,9 cm

Gewicht

719 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,9 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.