Het trofeefiguur loper is een hoogwaardig en op maat gemaakt product voor atletiektoernooien. Met een exclusief ontwerp en een stevige zandstenen voet is het figuur verkrijgbaar in drie verschillende maten.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker contour figuur loper oud goud op zandsteen 24.4cm
Beker contour figuur loper oud goud op zandsteen 24.4cm
Verzending op 10.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Runner - het perfecte trofeebeeldje voor een groots evenement

Elk trofeebeeldje uit onze serie Runner schittert als onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Runner!

Dankzij zijn individuele uitstraling fascineert het trofeebeeldje Runner deelnemers en gasten onmiddellijk. Runner is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte eer voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeefiguur Runner in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag omhoog stuwt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 24,4 cm tot 24.4 cm, maakt Läufer indruk met zijn exclusieve design.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Läufer staat symbool voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Afhankelijk van het model heeft het trofeebeeldje Läufer een gewicht van 694 g tot 694 g en ligt dus perfect in de hand.

De trofeefiguur loper behoort tot onze productlijn trofeefiguren en is speciaal ontwikkeld voor atletiektoernooien.

De trofeefiguur loper past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Läufer een prachtig design dat ambitie opwekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Läufer wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Läufer zijn persoonlijke uitdrukking. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

In onze productselectie van trofeefiguren is er voor iedereen het juiste trofeefiguur.

Runner scoort niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in de kleinste details door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met een volbrachte mijlpaal van hun kampioenschap en een waardevol aandenken.

Dankzij ons nauwkeurig gecontroleerde productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig, duurzaam stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten voor de trofeeënindustrie. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje loper precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015551

EAN-Code

4054047010146

Grootte

24,4 cm

Gewicht

694 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

29.09.2015
Andreas F.  door Frankfurt
Sehr schönes Produkt
15.10.2013
Nina K.  door Bräunlingen
Wir haben Pokale aus Sandstein gewählt, weil wir ein bißchen natürliche Materialien dabei haben wollten. Leider ist die Auswahl in dem bereich nicht groß. Mit den gekauften Figuren auf dem sandsteinsockel sind wir sehr zufrieden.
06.10.2013
Jens F.  door Röthenbach
Die Figuren halten nicht gut auf dem Stein.