Het trofeebeeldje "Bow" is een onmiskenbaar hoogtepunt voor elk toernooi en biedt een uniek uiterlijk en een individuele gravure. Het is speciaal ontworpen voor de sportschutter en heeft een afmeting van 24,5 cm en een gewicht van 706 g.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur boog oud goud op zandsteen 24,5cm
Beker contour figuur boog oud goud op zandsteen 24,5cm
verzending vandaag
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Bogen - het perfecte trofeebeeldje voor een groots evenement

Het Bogen trofeebeeldje schittert als onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier momenten met het Bogen trofeebeeldje die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door zijn unieke uiterlijk maakt ons Bogen trofeebeeldje op het eerste gezicht indruk op alle deelnemers en gasten. Bogen is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

De Bogen trofee beeldje in handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en simpelweg pure vreugde geeft.

Ons Bogen trofee beeldje heeft een afmeting van 24,5 cm en inspireert met zijn waardevolle ontwerp.

Het bogen trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

boog heeft een gewicht van 706 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons bogen trofee beeldje is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als eeuwig aandenken is het Bogen trofeebeeldje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van zandsteen in zandsteen bereikt Bogen een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Bogen is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Bogen zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Bogen heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto.

Bogen maakt in elk opzicht indruk met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is de trofeefiguur Bogen een perfect teken van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeefiguur een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een goed figuur slaat.

U hebt precies de juiste trofeefiguur voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten voor de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte trofeefiguur kunt beleven - daarvoor geven wij ons uiterste best!

U twijfelt of het trofeefiguur boog echt precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015831

EAN-Code

4054047010474

Grootte

24,5 cm

Gewicht

706 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.