Het trofeebeeldje discuswerper is een individuele onderscheiding voor bijzondere prestaties in de atletieksport. Met een afmeting van 24,9 cm en een gewicht van 744 g is het een hoogwaardig en duurzaam sieraad.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur discuswerper oud goud op zandsteen 24.9cm
Beker contour figuur discuswerper oud goud op zandsteen 24.9cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Discuswerper - de individuele trofee beeldje voor een speciale prijsuitreiking

Onze trofee beeldje discuswerper inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor de speciale gebeurtenis.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met onze trofee beeldje discuswerper!

Met zijn unieke ontwerp fascineert onze trofee beeldje discuswerper alle gasten en deelnemers op het eerste moment. Discuswerper is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste eer voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Discuswerper in handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het trofeebeeldje Discuswerper heeft een afmeting van 24,9 cm en boeit door zijn waardevolle uitstraling.

Het trofeebeeldje Discuswerper kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 744 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Discuswerper is een onderscheiding voor de atletieksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Discuswerper past precies bij uw heel individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Discuswerper een prachtig design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Discuswerper is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeebeeld Discuswerper zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur discuswerper een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

Discuswerper overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in het kleinste detail door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Gun uw winnaars met het trofeebeeldje discuswerper een perfecte onderscheiding van hun overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofee beeldje dat bij u past!

U weet niet zeker of het trofee beeldje discuswerper echt precies past bij uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015581

EAN-Code

4054047010177

Grootte

24,9 cm

Gewicht

744 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,9 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.