Het trofeebeeldje "Skittles" is speciaal ontwikkeld voor de kegelsport en maakt indruk met zijn unieke ontwerp van hoogwaardig zamak en zandsteen. Met een afmeting van 25 cm en een gewicht van 734 g ligt hij perfect in de hand.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker contourfiguur kegel oud goud op zandsteen 25,0cm
Beker contourfiguur kegel oud goud op zandsteen 25,0cm
Verzending op 03.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Skittles - een perfect trofeebeeldje voor een geweldige Dag

Het Skittles trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Leg de geweldige Dag voor de prijswinnaars voor altijd vast en beleef met uw Skittles trofeebeeldje momenten die u voor altijd zullen bijblijven!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het Skittles trofeebeeldje onmiddellijk indruk op alle gasten en deelnemers. Cone is een waar sieraad en toont daarmee de grootste waardering voor unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Cone in je handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Cone heeft een afmeting van 25,0 cm en inspireert dankzij het geslaagde ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Skittles staat symbool voor een bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 734 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Skittles is een prijs voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Skittles past precies bij uw zeer persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stabiele voet van zandsteen in zandsteen bereikt Skittles een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Kegel wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Kegel een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met kegel heeft onze catalogus een hoogwaardig trofeebeeldje voor u klaarstaan.

Zoals alle producten in ons assortiment maakt ook kegel tot in het kleinste detail indruk met zijn individuele kenmerken en de hoogste eisen aan materiaal en afwerking.

Een perfecte prijs voor het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het kegel trofeebeeldje voor uw winnaars betekent.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en wij beseffen dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of de trofee beeldje kegel perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015761

EAN-Code

4054047010337

Grootte

25,0 cm

Gewicht

734 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

22.10.2015
Horst T.  door Köln
sehr schnelle Erledigung, sehr gute Ausführung
14.05.2014
Lucas S.  door Steinen
Hochwertiger Look dank massiven Materialien zu tollem Preis. Wird als Wanderpokal verwendet.