E-Sport Gaming Controller trofee beeldje is een individuele award voor het winnen van e-sports wedstrijden. Met een uniek ontwerp, een grootte van 12,5 cm en een gewicht van 553 g is het een perfecte Trofee voor bijzondere prestaties.
vanaf 46,51 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker hars figuur E-Sport Gaming Controller goud op mahonie houten voet 12,5cm
Beker hars figuur E-Sport Gaming Controller goud op mahonie houten voet 12,5cm
Verzending op 07.05.2024
46,51 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
E-Sport Gaming Controller - een perfect trofeebeeldje voor een geweldige dag

Ons E-Sport Gaming Controller trofeebeeldje schittert als onmiskenbare blikvanger bij elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de geweldige dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef momenten om nooit te vergeten met je E-Sport Gaming Controller trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert het E-Sport Gaming Controller trofeebeeldje deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. E-Sport Gaming Controller is een echt sieraad en vertegenwoordigt zo de perfecte waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de E-Sport Gaming Controller trofee beeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze E-Sport Gaming Controller trofee beeldje heeft een grootte van 12,5 cm en verrukt met zijn exclusieve ontwerp.

De E-Sport Gaming Controller trofee beeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 553 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

De E-Sport Gaming Controller trofee beeldje is een award voor gaming sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Als blijvend aandenken past het E-Sport Gaming Controller trofeebeeldje perfect bij je eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig polyresin in goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt E-Sport Gaming Controller een unieke uitstraling die verlangens wekt en je aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. E-Sport Gaming Controller is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur E-Sport Gaming Controller zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De graveerplaatjes van duurzame kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

E-Sport Gaming Controller is het bijpassende trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons aanbod, bekoort ook E-Sport Gaming Controller in elk detail door zijn individuele designtaal en de hoogste normen van afwerking en materiaal.

Geef uw winnaars een perfect symbool van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - met het E-Sport Gaming Controller trofeebeeldje.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje E-Sport Gaming Controller echt precies bij uw wedstrijd past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309010720

EAN-Code

4054047169103

Grootte

12,5 cm

Gewicht

553 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Polyresin

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

92 mm

Breedte

92 mm

Hoogte

52 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Hybride component

Materiaal

Kunststof

Kleur

Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.