De Beker "Darts" is een hoogwaardige en personaliseerbare trofee voor dartsportevenementen. Met zijn expressief ontwerp in hout en Graveerplaatjes in goud wordt het een onvergetelijk aandenken aan een speciaal moment.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker houten dartpijl 22,0cm
Beker houten dartpijl 22,0cm
verzending vandaag
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dart - ideaal voor een speciaal moment

Onze trofeebeeldje Dart inspireert als onderscheidend hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met ons trofeebeeldje Dart!

Dankzij het speciale ontwerp maakt het trofeebeeldje Dart in een mum van tijd indruk op gasten en deelnemers. Dart is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste eer voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Dart in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Dart is 22,0 cm hoog en inspireert met zijn succesvolle verschijning.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Dart symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Dart weegt 250 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Dart is een prijs voor de dartssport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Dart perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kwaliteitshout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Dart een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Dart wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Dart een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Dart staat een hoogwaardig trofeebeeldje voor u klaar.

Zoals alle stukken in ons assortiment maakt ook Dart indruk met zijn individuele kenmerken tot in het kleinste detail en met de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Geef uw winnaars een perfecte onderscheiding voor hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment - met het trofeebeeldje Dart.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - wij zullen daar ons uiterste best voor doen!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje Dart de juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

453050052

EAN-Code

4054047197861

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

250 g

Lengte

16,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.