Tafeltennis trofee beeldje is een indrukwekkende prijs voor de winnaar van een tafeltennistoernooi. Het 22 cm hoge beeldje is gemaakt van kostbaar hout en heeft een stevige bruine voet met een goudkleurig Graveerplaatje dat individueel gegraveerd kan worden.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 13.05.2024
Beker houten tafeltennis 22,0cm
Beker houten tafeltennis 22,0cm
verzending vandaag
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tafeltennis - het perfecte trofeebeeldje voor een geweldige dag

Ons Table Tennis trofeebeeldje schittert bij elk toernooi als individuele blikvanger en is precies goed voor de gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef met het Table Tennis trofeebeeldje onvergetelijke momenten!

Met zijn unieke uiterlijk maakt ons Table Tennis trofeebeeldje in een mum van tijd indruk op gasten en deelnemers. Tafeltennis is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste erkenning voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Tafeltennis in handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Tafeltennis heeft een afmeting van 22,0 cm en overtuigt door zijn waardevolle ontwerp.

De trofee beeldje tafeltennis kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 252 g ligt de trofee beeldje tafeltennis perfect in de hand.

Onze trofee beeldje tafeltennis is een prijs voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Tafeltennis perfect bij uw eigen competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Tafeltennis een prachtig design dat verlangens wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de basis komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Tafeltennis wordt door individualisering net zo uniek als de competitie zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguur tafeltennis zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In onze catalogus staat een hoogwaardig trofeefiguurtje met Table Tennis voor u klaar.

Table Tennis overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in alle opzichten door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - met het Table Tennis trofeebeeldje.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

U weet niet of het trofee beeldje tafeltennis precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050102

EAN-Code

4054047197960

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

252 g

Lengte

11,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.