Het trofeebeeldje van de voetballer is een perfecte prijs voor voetbalwedstrijden. Met zijn unieke ontwerp van hoogwaardig hout en goudkleurig schild op de voet is hij 22 cm hoog en weegt hij 266 g. Het beeldje kan individueel worden gegraveerd en is een onvergetelijk aandenken aan het speciale moment.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker houten voetballer 22,0cm
Beker houten voetballer 22,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetballer - perfect voor een speciale prijsuitreiking

Onze trofee figurine voetballer overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor uw prijswinnaars en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met onze trofee figurine voetballer!

Dankzij zijn unieke uiterlijk inspireert onze trofee figurine voetballer alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Voetballer is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste waardering voor superieure vaardigheden.

Het vasthouden van de trofee beeldje voetballer in de handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en simpelweg pure vreugde geeft.

Onze trofee beeldje voetballer is 22,0 cm hoog en maakt indruk met zijn succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine voetballer symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 266 g ligt de trofee figurine voetballer perfect in de hand.

De trofee figurine voetballer is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje voetballer perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een stevige voet van hout in bruin bereikt Voetballer een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Door individualisering wordt Voetballer net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Voetballer zijn persoonlijke karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzame kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Onze catalogus heeft voor u een heel bijzonder trofeefiguurtje met Voetballer.

Ook Voetballer boeit in elk detail met zijn speciale kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met het trofeebeeldje Football Player een perfect symbool van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole, een waardevol en duurzaam stuk waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - dat is waar wij voor branden!

U twijfelt of de trofee beeldje voetballer de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

453050372

EAN-Code

4054047197823

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

266 g

Lengte

18,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.