De judotrofee is een gepersonaliseerde prijs voor de judosport die indruk zal maken bij elke prijsuitreiking. Met een uniek ontwerp en aangepaste gravure is het een duurzaam aandenken.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker Judo hout 23,0cm
Beker Judo hout 23,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Judo - een persoonlijke prijs voor een geweldige prijsuitreiking

De Judo trofee beeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met de Judo trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp maakt de Judo trofee beeldje onmiddellijk indruk op alle deelnemers en gasten. Judo is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste waardering voor unieke prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het Judo trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar nooit meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het Judo trofeebeeldje heeft een afmeting van 23,0 cm en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

De Judo trofee beeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 286 g ligt de Judo trofee beeldje perfect in de hand.

De Judo trofee beeldje is een onderscheiding voor de judo sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is de Judo-trofee beeldje precies goed voor uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Judo een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Judo is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Judo zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment staat met Judo een buitengewoon trofeebeeldje voor u klaar.

Judo boeit niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - dat is wat het Judo trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwlettend gecontroleerd productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje nodig voor uw wedstrijd. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofee beeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het Judo trofee beeldje perfect past bij uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

453050082

EAN-Code

4054047197663

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

286 g

Lengte

13,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

23,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.