De trofee beeldje keeper is een gepersonaliseerde prijs voor de voetbalsport, die kan worden aangepast met een persoonlijke gravure. Het figuurtje is gemaakt van bruin hout en heeft een hoogte van 22 cm en een gewicht van 293 g. Het is geschikt als souvenir en decoratie voor de winnaar.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker keeper hout 22,0cm
Beker keeper hout 22,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Goalkeeper - een persoonlijke prijs voor een bijzonder moment

De Goalkeeper trofee beeldje inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars van de awards en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met de Goalkeeper trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp maakt onze Goalkeeper trofee beeldje op het eerste gezicht indruk op deelnemers en gasten. Goalkeeper is een echte lust voor het oog en is daarmee de perfecte erkenning voor grote prestaties.

Het vasthouden van de Goalkeeper trofee beeldje in je handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

De Goalkeeper trofee beeldje heeft een afmeting van 22,0 cm en maakt indruk met zijn succesvolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje keeper symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 293 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje keeper is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het bekerfiguurtje Goalkeeper precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van waardevol hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Goalkeeper een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Goalkeeper is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Goalkeeper een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat met Goalkeeper een heel bijzonder trofeefiguur voor u.

Goalkeeper overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons aanbod.

Een volmaakte overwinningsonderscheiding en een ontroerend aandenken aan het opperste moment - dat is wat de Goalkeeper-trofee-figuur voor uw winnaars betekent.

Elk trofee-figuur is een duurzaam en waardevol stuk dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontroles, en elke winnaar zal er trots op zijn lang nadat het evenement of de wedstrijd is afgelopen - en het zal er op elk evenement goed uitzien.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofee-figuur voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de juiste trofee beeldje voor u heeft!

Weet u niet zeker of de Goalkeeper trofee beeldje de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

453050272

EAN-Code

4054047197922

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

293 g

Lengte

15,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.