Het trofeebeeldje Araber is een hoogwaardige onderscheiding voor uitzonderlijke prestaties in de paardensport. Verkrijgbaar in 3 maten, Araber maakt indruk met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en gravure die kan worden gepersonaliseerd.
vanaf 9,26 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 14,0cm
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 14,0cm
verzending vandaag
10,47 € *
Stk.
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 13,0cm
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 13,0cm
verzending vandaag
9,92 € *
Stk.
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 12,0cm
Beker kunststof figuur Arabisch goud op wit marmeren voet 12,0cm
verzending vandaag
9,26 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Araber - een trofee beeldje voor een groots evenement

Onze trofee beeldje Araber schittert als een onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de bijbehorende gelegenheid.

Leg de grote dag voor uw kampioenen voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met de trofee beeldje Araber!

Door zijn unieke ontwerp fascineert onze trofee beeldje Araber alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Araber is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de grootste waardering voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Araber in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 12.0 cm tot 14,0 cm, Araber overtuigt door zijn succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje Araber staat als symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Een trofee beeldje uit onze serie Araber weegt tussen de 257 g en 469 g en ligt daardoor perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Arabier is een onderscheiding uit onze productlijn trofeefiguren en is speciaal ontwikkeld voor hippische wedstrijden.

Het trofeebeeldje Arabier past precies bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stabiele voet van marmer in wit bereikt Araber een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Araber wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Araber een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In onze productlijn van trofeefiguren is er voor iedereen een geschikt trofeefiguur.

Araber boeit niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons aanbod.

Geef uw kampioenen een perfecte onderscheiding van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar trots op zal zijn lang nadat het toernooi of de wedstrijd voorbij is.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u met het juiste trofeebeeldje voor u de eer krijgt!

Vraagt u zich nog steeds af of het Arabische trofeebeeldje het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

309213704 309223704 309233704

EAN-Code

4054047083317 4054047083331 4054047083324

Grootte

12,0 cm 13,0 cm 14,0 cm

Gewicht

257 g 364 g 469 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

10,0 cm 10,0 cm 10,0 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 30 mm 40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 20 mm 30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.