Carnavalsmasker - een perfect trofeebeeldje voor een grandioos evenement

Ons trofeebeeldje Carnavalsmasker overtuigt als individuele bekroning van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met ons trofeebeeldje Carnavalsmasker!

Dankzij zijn individuele uitstraling overtuigt ons trofeebeeldje Carnavalsmasker alle deelnemers en gasten onmiddellijk. Carnavalsmasker is een echte blikvanger en vormt zo de perfecte erkenning voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Carnavalsmasker in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Carnavalsmasker heeft een hoogte van 13,4 cm en overtuigt dankzij zijn exclusieve look.

Het personaliseerbare trofee figuur carnavalsmasker staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 245 g ligt het trofee figuur carnavalsmasker perfect in de hand.

Ons trofee figuur carnavalsmasker is een onderscheiding voor de carnavalssport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past de trofee figuur carnavalsmasker perfect bij uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig ijzer in zilver en een solide basis van marmer in zwart, bereikt Carnavalsmasker een uniek design dat ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de basis komt het schild in brons bijzonder goed tot zijn recht. Carnival Mask wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguur Carnival Mask zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. De graveerplaat van duurzame kunststof in brons is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Carnavalsmasker is het bijpassende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle trofeefiguren in ons assortiment overtuigt Carnavalsmasker in alle nuances door zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal.

Een triomfantelijke onderscheiding van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - dat is wat de trofee figuur Carnival Mask betekent voor uw winnaars.

Elke trofee beeldje, dankzij onze speciale zorg in de productie en grondige kwaliteitscontrole, is een hoge kwaliteit, duurzaam product dat er geweldig uitziet op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn voor jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie, en we weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige reeks producten voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje carnavalsmasker het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neem contact met ons op voor een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

309113561

EAN-Code

4054047105552

Grootte

13,4 cm

Gewicht

245 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

11,4 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

50 g

Lengte

75 mm

Breedte

36 mm

Hoogte

11,4 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

189 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

20 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm

Combi-metalen ring

Kleur

Gewicht

3 g

Lengte

15 mm

Breedte

15 mm

Hoogte

60 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.