Go-Kart Driver - een persoonlijke prijs voor een geweldige dag

Ons Go-Kart Driver trofeebeeldje schittert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef met het Go-Kart Driver trofeebeeldje onvergetelijke momenten!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het Go-Kart Driver trofeebeeldje deelnemers en gasten op het eerste moment. Go-Kart Driver is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste eer voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het Go-Kart Driver trofeebeeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Ons Go-Kart Driver trofeebeeldje is 15,8 cm hoog en overtuigt met zijn waardevolle design.

Het personaliseerbare Go-Kart Driver trofeebeeldje symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Go-Kart Driver weegt 299 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons Go-Kart Driver trofeebeeldje is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het Go-Kartfahrer trofeebeeldje past perfect bij uw zeer persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig ijzer in zilver en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Go-Kartfahrer een sterk design effect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Go-Kartfahrer wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het Go-Kartfahrer trofeefiguurtje zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzaam kunststof in goud passend bij de trofee figuur en de basisafmetingen.

In ons assortiment is de trofee figuur Go-Kart Driver een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Go-Kart Driver overtuigt in elk opzicht door zijn bijzondere eigenschappen en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is de trofee figuur Go-Kart Driver een perfecte bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment.

Elk trofee beeldje is, dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole, een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar trots op zal zijn lang nadat het evenement of de wedstrijd voorbij is - en zal er geweldig uitzien op elk evenement.

Wij zijn specialisten in de trofeeën industrie en weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u de eer krijgt met het trofee beeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het Go-Kart Driver trofee beeldje geschikt is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309014051

EAN-Code

4054047002332

Grootte

15,8 cm

Gewicht

299 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,8 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

105 g

Lengte

11,5 cm

Breedte

39 mm

Hoogte

13,8 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

189 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

20 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm

Combi-metalen ring

Kleur

Gewicht

3 g

Lengte

15 mm

Breedte

15 mm

Hoogte

60 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

08.04.2015
Steffi B.  door Halberstadt
super Verarbeitung
25.11.2014
Manuele C.  door Lahr/Schwarzwald
Super Preis - Leistung
15.04.2013
Heike H.  door Wolfenbüttel
Das Kart kam bei der Siegerehrung bei den Kindern sehr gut an.