De Trofee beeldje tafeltennisser is een personaliseerbare award in drie maten van 14,6cm 16,6cm, gemaakt van kunststof en marmer, speciaal ontworpen voor tafeltennissers. Het is een uniek aandenken aan een bijzondere overwinning en overtuigt door zijn individuele ontwerp en hoge kwaliteit.
vanaf 8,53 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 16,6cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 16,6cm
verzending vandaag
9,74 € *
Stk.
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 15,6cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 15,6cm
verzending vandaag
9,20 € *
Stk.
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 14,6cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op wit marmeren voet 14,6cm
verzending vandaag
8,53 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Table Tennis Player - een individuele onderscheiding voor grote momenten

Onze trofeeënreeks Table Tennis Player overtuigt als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag van uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met de trofeeënfiguur Table Tennis Player!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt de trofeeënfiguur Table Tennis Player deelnemers en gasten onmiddellijk. Table Tennis Player is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Table Tennis Player in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon pure vreugde geeft.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 14.6 cm tot 16,6 cm, inspireert Table Tennis Player dankzij zijn waardevolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Table Tennis Player staat symbool voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Afhankelijk van het model heeft Table Tennis Player een gewicht van 243 g tot 455 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee beeldje tafeltennis speler behoort tot onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor dier wedstrijden.

De trofee beeldje tafeltennis speler past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als een blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stevige voet van marmer in wit bereikt Tischtennisspieler een uniek design dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Table Tennis Player is zo uniek als de competitie zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguur Table Tennis Player zijn persoonlijke uitdrukking. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de basisafmetingen.

In onze productselectie trofeefiguren vindt u voor iedereen het juiste trofeebeeldje.

Tafeltennisser scoort niet alleen met hun individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste normen van materialen en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Wijd uw kampioenen met de trofee beeldje tafeltennisser een perfect symbool van hun kampioenschap en een zeer persoonlijke herinnering aan hun moment van geluk.

Elke afzonderlijke trofee beeldje is een duurzaam en waardevol stuk als gevolg van onze speciale zorg in de productie en grondige kwaliteitscontrole, die elke winnaar zal trots zijn lang na het evenement of de wedstrijd - en die er goed uitziet op elk evenement.

U moet precies de juiste trofee beeldje voor uw evenement. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de trofeeënindustrie. Ontdek onze volledige productlijn voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U twijfelt of het trofeebeeldje tafeltennisser de juiste is voor uw wedstrijd? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309214007 309234007 309224007

EAN-Code

4054047084543 4054047084529 4054047084536

Grootte

14,6 cm 16,6 cm 15,6 cm

Gewicht

243 g 455 g 349 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

12,6 cm 12,6 cm 12,6 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 40 mm 30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm 20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.