Het Trofeebeeldje voor volleyballers is een hoogwaardige Trofee die speciaal is ontworpen voor volleybalwedstrijden. Het is verkrijgbaar in drie maten en bestaat uit een expressieve vorm, een gouden schild met individuele gravure en een massief wit marmeren voetstuk.
vanaf 7,14 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 13,9cm
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 13,9cm
verzending vandaag
8,35 € *
Stk.
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 12,9cm
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 12,9cm
verzending vandaag
7,80 € *
Stk.
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 11,9cm
Beker kunststof figuur volleyballer goud op wit marmeren voet 11,9cm
verzending vandaag
7,14 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Volleybal speler - de juiste trofee beeldje voor een geweldige prijsuitreiking

Een trofee beeldje van de serie Volleybal speler inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met onze trofee beeldje Volleybal speler!

Dankzij zijn unieke uitstraling overtuigt onze trofee beeldje Volleybal speler deelnemers en gasten in een oogwenk. Volleyballer is een echte lust voor het oog en toont zo de perfecte waardering voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Volleyballer in handen te houden, dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 11.9 cm tot 13,9 cm, maakt Volleyball Player indruk met zijn succesvolle look.

De personaliseerbare trofee beeldje Volleyball Player symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 226 g en 438 g, past de trofee beeldje Volleyball Player perfect in de hand.

Het trofeebeeldje volleyballer behoort tot onze productlijn trofeefiguren en werd speciaal voor volleybalwedstrijden ontwikkeld.

Het trofeebeeldje volleyballer past perfect bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een solide basis van marmer in wit bereikt Volleyball Player een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de basis bijzonder goed tot zijn recht. Volleyball Player wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Volleyball Player zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In onze productlijn van trofeefiguren is elk stuk van uitgelezen kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment boeit ook Volleyball Player tot in de kleinste details met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars is het Volleyball Player trofeefiguurtje een perfect symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerd productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole, is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contacten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje volleyballer perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

309224017 309214017 309234017

EAN-Code

4054047083713 4054047083720 4054047083706

Grootte

12,9 cm 11,9 cm 13,9 cm

Gewicht

332 g 226 g 438 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

99 mm 99 mm 99 mm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

30 mm 20 mm 40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm 15 mm 30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.