Volleyballer - het perfecte trofeebeeldje voor een bijzonder moment

Het trofeebeeldje Volleyballer schittert als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag van uw prijswinnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Volleyballer!

Door zijn unieke uiterlijk overtuigt ons trofeebeeldje Volleyballer alle deelnemers en gasten onmiddellijk. Volleyballer is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste eer voor buitengewone prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje volleyballer in de handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje volleyballer is 13,9 cm hoog en inspireert dankzij het geslaagde ontwerp.

Het trofeebeeldje volleyballer kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Volleyballer heeft een gewicht van 419 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje volleyballer is een onderscheiding voor de volleybalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Volleyballer perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in bruin en een massief marmeren voet in zwart bereikt Volleyballer een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Volleyballer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Volleyballer een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Volleyball Player iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Volleyball Player overtuigt in elk detail door zijn individuele vormentaal en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het Volleyball Player trofeebeeldje een perfect eerbetoon aan hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het ultieme moment.

Dankzij strenge kwaliteitscontroles en een nauwlettend productieproces is elk individueel trofeebeeldje een hoogwaardig, duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het trofeebeeldje dat bij u past - wij geven alles!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje van de Volleyballer geschikt is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

309003417

EAN-Code

4054047003049

Grootte

13,9 cm

Gewicht

419 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

99 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

17 g

Lengte

53 mm

Breedte

32 mm

Hoogte

99 mm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

380 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

1,8 g

Lengte

30 mm

Breedte

18 mm

Hoogte

18 mm

Draad

6,35 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.