De vrouwelijke basketbaltrofee is het perfecte hoogtepunt voor elke wedstrijd. Het is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kan worden geïndividualiseerd. Het hoogwaardige kunststof ontwerp in goud en de stevige marmeren voet in wit geven het trofeefiguur een unieke uitstraling. Een persoonlijke gravure is ook mogelijk.
vanaf 6,35 € *
Verzending op 30.04.2024
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 20,3cm
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 20,3cm
Verzending op 30.04.2024
7,56 € *
Stk.
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 19,3cm
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 19,3cm
Verzending op 30.04.2024
7,02 € *
Stk.
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 18,3cm
Bekers Plastic figuur basketbalspeler goud op wit marmeren voet 18,3cm
Verzending op 30.04.2024
6,35 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vrouwelijke basketballer - de perfecte trofee figuur voor een succesvol evenement

Elke trofee figuur uit onze vrouwelijke basketballer serie inspireert als een speciaal hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier met onze vrouwelijke basketballer trofee figuur momenten die voor emoties zorgen!

Dankzij het speciale ontwerp maakt de vrouwelijke basketballer trofee figuur op het eerste gezicht indruk op alle gasten en deelnemers. Vrouwelijke basketballer is een echt sieraad en toont de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is heel bijzonder om de vrouwelijke basketballer trofee beeldje in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller laat kloppen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 18,3 cm tot 20.3 cm, Basketballerin maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Basketballerin kan worden geïndividualiseerd en staat als symbool voor een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje Basketballerin ligt tussen de 242 g en 454 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Onze trofee beeldje vrouwelijke basketballerin behoort tot onze productlijn van trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor de basketbal sport.

Als een blijvend aandenken past de trofee beeldje vrouwelijke basketballerin precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stevige voet van marmer in wit bereikt Basketballerin een unieke uitstraling die verlangens wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. De vrouwelijke basketballer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje vrouwelijke basketballer haar persoonlijke uitdrukking. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In onze productselectie van trofeeën is elk trofeebeeldje iets buitengewoons.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort ook Basketballerin in elk detail met zijn individuele designtaal en uitstekende kwaliteit in materialen en afwerking.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje Basketballerin een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is een hoogwaardig en duurzaam product dankzij strenge kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie, en we weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw onderscheidingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet of het trofeebeeldje basketballer perfect bij uw evenement past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309213507 309233507 309223507

EAN-Code

4054047085052 4054047085038 4054047085045

Grootte

18,3 cm 20,3 cm 19,3 cm

Gewicht

242 g 454 g 348 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

16,3 cm 16,3 cm 16,3 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 40 mm 30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm 20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.