Het trofeebeeldje Dart Men is een gepersonaliseerde prijs voor de dartsport. Het is 15,6 cm hoog, weegt 557 g en heeft een uniek ontwerp met goudmetaal en een zwarte marmeren voet.
30,37 € *
Verzending op 07.05.2024
Dart Herren - de perfecte trofeefiguur voor een geslaagd evenement

De Dart Herren trofeefiguur inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onvergetelijk worden en vier met uw Dart Herren trofeefiguur momenten die voor emoties zorgen!

Dankzij zijn individuele uitstraling maakt de Dart Herren trofeefiguur onmiddellijk indruk op bezoekers en deelnemers. Dart Herren is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

De Dart Herren trofee beeldje in je handen houden is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons Dart Herren trofee beeldje heeft een afmeting van 15,6 cm en inspireert dankzij het waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Dart Men staat als symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Dart Men heeft een gewicht van 557 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Dart Men is een prijs voor de dartsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken past het trofeebeeldje Dart Herren perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig metaal in zilver en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Dart Herren een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Dart Herren is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het Dart Herren trofeefiguurtje zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Dart Herren is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt Dart Herren in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Voor uw kampioenen biedt het trofeebeeldje Dart Herren een triomfantelijk merkteken van de overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is dankzij ons zorgvuldige productieproces en onze grondige kwaliteitscontrole een hoogwaardig en duurzaam stuk, dat bij elk evenement opvalt - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contactpersoon in de trofeeënbranche weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje Dart Men het juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

307031130

EAN-Code

4054047010795

Grootte

15,6 cm

Gewicht

557 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

11,6 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Gewicht

177 g

Lengte

65 mm

Breedte

34 mm

Hoogte

11,6 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

20 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

380 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Huls 25 mm

Materiaal

Metaal

Kleur

Gewicht

5 g

Lengte

25 mm

Breedte

10 mm

Hoogte

10 mm

Draad

6,35 mm

Unterlegscheibe

Materiaal

Metaal

Kleur

Gewicht

1 g

Lengte

15 mm

Breedte

15 mm

Hoogte

2 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.