De vrouwelijke tennisser trofee is een individuele en hoogwaardige prijs voor vrouwelijke tennissers, die op elk toernooi een bijzondere blikvanger zal zijn. Het is gemaakt van polyresin in goud-zilver en heeft een afmeting van 16,5 cm en een gewicht van 646 g.
vanaf 28,83 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker plaquette tennisser hars figuur 16,5cm
Beker plaquette tennisser hars figuur 16,5cm
Verzending op 10.05.2024
28,83 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vrouwelijke tennisser - de individuele trofee-figuur voor grote momenten

De vrouwelijke tennisser trofee-figuur schittert als een individueel hoogtepunt op elk toernooi en is precies geschikt voor de bijbehorende gelegenheid.

Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze vrouwelijke tennisser trofee-figuur!

Door zijn speciale ontwerp fascineert de vrouwelijke tennisser trofee-figuur deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Tennisster is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje tennisster in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Het trofeebeeldje tennisster heeft een afmeting van 16,5 cm en boeit dankzij het waardevolle ontwerp.

De trofee figurine tennisser kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere glansrijke overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 646 g en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

Onze trofee figurine tennisser is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje tennisser precies bij uw individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig polyresin in goud-zilver en een solide basis van polyresin in zilver bereikt tennisser een sterk creatief effect, dat verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Vrouwelijke tennisspeelster is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het vrouwelijke tennisspeelster trofeebeeldje zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

In ons assortiment is het trofeebeeldje tennisspeelster een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment overtuigt tennisspeelster in alle nuances door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw kampioenen is de bekerfiguur Female Tennis Player een triomfantelijke bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste trofee voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet zeker of het vrouwelijke tennisser-trofeebeeldje het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

454090639

EAN-Code

4054047197137

Materiaal

Polyresin

Kleur

Gewicht

646 g

Lengte

20,0 cm

Breedte

40 mm

Hoogte

16,5 cm

Graveerplaatbreedte

90 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Polyresin
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.