De Beker "Vissen" is een personaliseerbare trofee voor de vissport, met een hoogte van 22 cm en een gewicht van 300 g. Het hoogwaardige ontwerp met een bruin houten lichaam, een stevige basis en een goudkleurig Graveerplaatje maakt het een onvergetelijk aandenken voor de winnaar.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 13.05.2024
Beker visserij hout 22,0cm
Beker visserij hout 22,0cm
Verzending op 13.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vissen - een trofeebeeldje voor een bijzonder moment

Ons trofeebeeldje Vissen schittert als een zeer persoonlijke bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Laat de grote dag onvergetelijk worden voor uw prijswinnaars en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met ons trofeebeeldje Vissen!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert ons trofeebeeldje Vissen gasten en deelnemers onmiddellijk. Vissen is een echte lust voor het oog en is daarmee de hoogste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Vissen in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Vissen heeft een hoogte van 22,0 cm en overtuigt door zijn geslaagde ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Vissen symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 300 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Vissen is een prijs voor de vissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Vissen past perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een stevige voet van $sockelmaterial_40 in $sockelfarbe_39 bereikt Vissen een prachtig ontwerp dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Vissen is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Vissen zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Met Angeln staat er in onze catalogus een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle stukken in ons assortiment boeit ook Angeln tot in de kleinste details met zijn individuele vormentaal en de hoogste eisen aan materialen en afwerking.

Een perfecte herinnering aan het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Angeln trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole, een duurzaam en waardevol product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie, en we weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje vissen het juiste is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050692

EAN-Code

4054047197762

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

300 g

Lengte

11,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.