Het beeldje van de vistrofee is een personaliseerbare prijs voor vistoernooien. Met een afmeting van 23,5 cm en een gewicht van 943 g is het een waardevol aandenken voor elke winnaar. Het unieke ontwerp van waardevol zamak en een zwarte houten basis, alsmede de mogelijkheid tot graveren maken deze Beker tot een blikvanger bij elke huldiging.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker Zamak figuur Frame vis goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker Zamak figuur Frame vis goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 07.05.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vis - het individuele trofeebeeldje voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Vis schittert bij elk toernooi als een zeer persoonlijk hoogtepunt en is precies op de gelegenheid afgestemd.

Leg de grote dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met uw trofeebeeldje Vis!

Door zijn bijzondere vormgeving maakt het trofeebeeldje Vis meteen indruk op deelnemers en gasten. De vis is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje vis in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje vis heeft een afmeting van 23,5 cm en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

Het trofeebeeldje vis kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 943 g ligt het trofeebeeldje vis perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje vis is een onderscheiding voor de vissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje vis past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart, bereikt vis een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en tot topprestaties aanzet.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Vis is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur vis een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Onze catalogus bevat met vissen een hoogwaardig trofeebeeldje voor u.

De vissen scoren in elk opzicht door hun individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product waarop elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots kan zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet of het trofeebeeldje vis de juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452004812

EAN-Code

4054047031042

Grootte

23,5 cm

Gewicht

943 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

13,4 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.