Runner trofee beeldje is een indrukwekkend eerbetoon aan succesvolle atletiek deelnemers. Verkrijgbaar in een formaat van 23,5 cm en gemaakt van zamak in goud en wit, zorgt runner voor een blikvanger voor elke wedstrijd.
vanaf 74,63 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker Zamak figuur Kaderloper goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker Zamak figuur Kaderloper goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 06.05.2024
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Runner - een succesvolle prijs voor een geweldige Dag

Het trofeebeeldje Runner overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de geweldige Dag voor de winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw trofeebeeldje Runner!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Runner deelnemers en gasten in een mum van tijd. Runner is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de hoogste erkenning voor unieke prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Runner in uw handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Runner heeft een afmeting van 23,5 cm en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee figurine runner symboliseert een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 979 g en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

De trofee figurine runner is een onderscheiding voor de atletieksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het Läufer-trofeebeeldje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt Läufer een sterk designeffect dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Runner is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur runner zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

In ons assortiment is Bekers een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Läufer boeit niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in het kleinste detail door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw kampioenen biedt het trofeebeeldje Läufer een perfecte bekroning van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd zult vinden. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daar geven wij alles voor!

U denkt nog na of het bekerfiguur loper het juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004845

EAN-Code

4054047031752

Grootte

23,5 cm

Gewicht

979 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

18,0 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.