Anker is een trofeebeeldje voor zeilen, gemaakt van hoogwaardig zamak met een antiek gouden afwerking en een mahoniekleurige houten voet. Het beeldje is personaliseerbaar en bevat een gouden plastic bestaand graveerplaatje.
vanaf 55,65 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur anker oud goud op mahonie houten voet 18,8cm
Beker zamak figuur anker oud goud op mahonie houten voet 18,8cm
Verzending op 29.04.2024
55,65 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Anker - een trofeebeeldje voor een bijzondere prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Anker schittert als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die voor grote emoties zorgen met ons trofeebeeldje Anker!

Dankzij zijn unieke uiterlijk fascineert het trofeebeeldje Anker deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Anker is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Anker in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Anker heeft een hoogte van 18,8 cm en boeit door zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje anker kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 675 g ligt het trofeebeeldje anker optimaal in de hand.

Ons trofeebeeldje anker is een onderscheiding voor de zeilsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het Anker trofeebeeldje perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt Anker een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en inspireert tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Anker is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeebeeldje Anker een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de basisafmetingen.

Met Anker heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeefiguur in petto.

Anker scoort niet alleen met zijn individuele vormentaal, maar ook in elk detail door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeefiguur Anker een perfecte bekroning van hun overwinning en een waardevol aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënbranche en ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - wij doen ons uiterste best!

U denkt er nog over na of het trofeebeeldje Anker perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002161

EAN-Code

4054047008815

Grootte

18,8 cm

Gewicht

675 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.