Met een hoogte van 20 cm en een gewicht van 986 g maakt dit trofeebeeldje indruk met zijn unieke ontwerp van zamak en stevige houten voet. De gravure is aangebracht met moderne lasertechnologie op een bijpassende kunststofplaat in goud.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur autoracen oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Beker zamak figuur autoracen oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Verzending op 06.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Autoracen - een perfect trofeebeeldje voor een speciaal moment

Het trofeebeeldje autoracen inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor uw kampioenen vereeuwigen en beleef met het trofeebeeldje autoracen momenten die voor grote emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk fascineert het trofeebeeldje autoracen deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Autoracen is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

De trofee figuur autoracen in de handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoonweg pure vreugde geeft.

De trofee figuur autoracen heeft een hoogte van 20,0 cm en maakt indruk met zijn geslaagde verschijning.

Het trofeebeeldje autoracen is aanpasbaar en staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 986 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje autoracen is een onderscheiding voor de autosport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje autoracen past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt autoracen een uniek ontwerp dat ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud wordt op de voet bijzonder goed geaccentueerd. De individualisering van de autorace trofee maakt hem uniek en maakt hem geschikt voor elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft de autorace trofee een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment staat met autoracen een heel bijzonder trofeefiguur voor u klaar.

Ook autoracen maakt indruk door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes met de autosport trofee figuur.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole, is elke afzonderlijke trofee figuur een waardevol en duurzaam product dat een mooi figuur slaat bij elk evenement - en waar de winnaar trots op zal zijn lang nadat het toernooi of de wedstrijd voorbij is.

U heeft precies de juiste trofee figuur nodig voor uw evenement. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij ons uiterste best!

U weet niet of het bekerfiguur autoracen echt precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452001881

EAN-Code

4054047008532

Grootte

20,0 cm

Gewicht

986 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.