De Beker Speler in Krans trofee beeldje is een indrukwekkend sieraad voor elke basketbalwedstrijd. Met een hoogte van 20,0 cm en een gewicht van 886 g biedt het een exclusieve uitstraling. Het beeldje is gemaakt van zamak in oud goud en een mahoniekleurige voet van hout en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 86,06 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur basketballer in krans oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Beker zamak figuur basketballer in krans oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Verzending op 30.04.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketballer in krans - een individuele prijs voor een geslaagde prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Basketballer in krans schittert bij elke wedstrijd als individueel hoogtepunt en is precies op het perfecte moment afgestemd.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die voor emoties zorgen met het trofeebeeldje Basketballer in krans!

Dankzij het speciale ontwerp maakt het trofeebeeldje Basketballer in krans op het eerste moment indruk op alle deelnemers en gasten. Basketballer in krans is een prachtig sieraad en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Basketballer in krans in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Basketballer in krans is 20,0 cm hoog en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare trofee figuur Basketballer in Krans symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 886 g ligt de trofee figuur Basketballer in Krans perfect in de hand.

De trofee figuur Basketballer in Krans is een prijs voor de basketbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Basketballer in een Krans perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahonie bereikt Basketballer in een Krans een unieke uitstraling die verlangens wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Beker in de krans is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Beker in de krans zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Basketballer im Kranz heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto.

Basketballer im Kranz overtuigt in alle nuances door zijn individuele vormtaal en de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw kampioenen biedt het trofeebeeldje Basketballer im Kranz een triomfantelijk teken van overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waarop de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw honneurs kunt waarnemen met het juiste trofeebeeldje voor u!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje basketballer in krans het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002961

EAN-Code

4054047009645

Grootte

20,0 cm

Gewicht

886 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.