De Biljartspeler trofee beeldje is een aanpasbare prijs voor uitstekende prestaties in de biljartsport. Met zijn waardevolle ontwerp, grootte van 17,8 cm en gewicht van 1,08 kg is het een onvergetelijk eerbetoon en een waardevol souvenir.
vanaf 72,38 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamac figuur biljartspeler oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
Beker zamac figuur biljartspeler oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
Verzending op 29.04.2024
72,38 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Billiard player - het individuele trofeebeeldje voor een geslaagd evenement

Ons trofeebeeldje Billiard player inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elk toernooi en is precies geschikt voor het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Billiard player!

Dankzij het speciale ontwerp maakt ons trofeebeeldje Billiard player op het eerste moment indruk op deelnemers en bezoekers. Billiard Player is een prachtig sieraad, waardoor het het grootste eerbetoon is aan uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Billiard Player in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Billiard Player is 17,8 cm hoog en boeit dankzij het waardevolle ontwerp.

De aanpasbare Billiard Player trofee beeldje is een symbool van een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 1,08 kg en zorgt ervoor dat het trofee beeldje perfect in de hand ligt.

De Billiard Player trofee beeldje is een prijs voor de biljartsport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het Billiard Player trofeebeeldje past perfect bij uw eigen persoonlijke competitie en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Billiard Player een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Biljartspeler is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Biljartspeler zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzame kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Biljartspeler iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort Biljartspeler in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een perfect symbool van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dat is wat de Billiard Player trofee beeldje betekent voor uw winnaars.

Elk trofee beeldje, dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole, is een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar trots op zal zijn lang na het evenement of de wedstrijd - en zal er goed uitzien op elk evenement.

Als experts in de trofeeën industrie, zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U denkt nog na of het trofeebeeldje biljarter precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002431

EAN-Code

4054047009089

Grootte

17,8 cm

Gewicht

1,08 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.