De trofee beeldje pistoolschot is een personaliseerbare prijs voor de schietsport. Met zijn exclusieve ontwerp en hoogwaardige materialen zoals zamak en hout is het een sieraad en een blijvende herinnering aan uitzonderlijke prestaties.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur boogschieten oud goud op mahonie houten voet 21.3cm
Beker zamak figuur boogschieten oud goud op mahonie houten voet 21.3cm
verzending vandaag
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Boogschieten - ideaal voor een speciaal moment

Onze trofeefiguur Boogschieten inspireert als onderscheidend hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies op de gelegenheid afgestemd.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw kampioenen en vier momenten om nooit te vergeten met onze trofeefiguur Boogschieten!

Dankzij het unieke ontwerp maakt de trofeefiguur Boogschieten op het eerste gezicht indruk op bezoekers en deelnemers. Het boogschieten is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeefiguur boogschieten in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeefiguur boogschieten is 21,3 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje boogschieten kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 1,15 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje optimaal in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje boogschieten is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Archery perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Archery een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Archery wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguurtje boogschieten een persoonlijk karakter. Zo zal iedere winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeefiguur en de basisafmetingen.

boogschieten is het passende trofeefiguur en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

boogschieten overtuigt niet alleen door hun individuele kenmerken, maar ook in het kleinste detail door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een geslaagd teken van kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje voor boogschieten betekent voor uw kampioenen.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje boogschieten perfect bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001871

EAN-Code

4054047008518

Grootte

21,3 cm

Gewicht

1,15 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.11.2018
Raimund L.  door Ganderkesee
Sehr gute Qualität
11.03.2015
Manfred K.  door Welden
sehr schön, wie beschrieben