Bowling Pin trofee beeldje is een exclusieve prijs voor bowlingwedstrijden, die wordt gekenmerkt door zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en personaliseerbare gravure. Met een hoogte van 23,5 cm en een gewicht van 680 g is het perfect voor speciale gelegenheden.
vanaf 62,94 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur bowling pin oud goud op mahonie houten voet 23,5cm
Beker zamak figuur bowling pin oud goud op mahonie houten voet 23,5cm
Verzending op 29.04.2024
62,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Bowling Pin - precies het juiste voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Bowling Pin overtuigt als een individuele bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote dag voor de winnaars van de prijzen voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met ons trofeebeeldje Bowling Pin!

Door het unieke ontwerp fascineert het trofeebeeldje Bowling Pin gasten en deelnemers onmiddellijk. Bowling Pin is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste eer voor bijzondere prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het Bowling Pin trofeebeeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het Bowling Pin trofeebeeldje heeft een hoogte van 23,5 cm en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

Het Bowling Pin trofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 680 g ligt het Bowling Pin trofeebeeldje perfect in de hand.

Het Bowling Pin trofeebeeldje is een onderscheiding voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het Bowling Pin trofeebeeldje past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een stabiele basis van hout in mahoniekleur bereikt Bowling Pin een unieke uitstraling die verlangens wekt en tot topprestaties aanzet.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Bowling Pin wordt door individualisering even uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Bowling Pin zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeebeeldje Bowling Pin iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Bowling Pin scoort met zijn bijzonderheden tot in de kleinste details en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw winnaars is de Bowling Pin trofee een triomfantelijke bekroning van hun overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje Bowling Pin perfect bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452001671

EAN-Code

4054047008297

Grootte

23,5 cm

Gewicht

680 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.