De brandweerwagen trofee beeldje is een individuele en hoogwaardige onderscheiding voor bijzondere prestaties in de brandweersport. Met zijn unieke ontwerp en de mogelijkheid tot personalisatie is het een onvergetelijke herinnering aan een bijzonder moment.
vanaf 76,53 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur brandweerauto oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Beker zamak figuur brandweerauto oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Verzending op 30.04.2024
76,53 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Brandweerwagen - een perfect trofeebeeldje voor een speciaal moment

Ons trofeebeeldje brandweerwagen schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars onvergetelijk en vier momenten met uw trofeebeeldje brandweerwagen die voor grote emoties zorgen!

Door het unieke ontwerp overtuigt het trofeebeeldje brandweerwagen deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Brandweerwagen is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeefiguur Brandweerwagen in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeefiguur Brandweerwagen is 15,5 cm hoog en inspireert dankzij zijn exclusieve ontwerp.

Het trofeebeeldje brandweerauto kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 1,18 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje brandweerauto is een onderscheiding voor de brandweersport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Brandweerwagen perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Brandweerwagen een prachtig design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Brandweerwagen is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguur Brandweerwagen zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich het eremoment zelfs jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de basis.

In ons assortiment is het trofeefiguur brandweerauto iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Ook brandweerauto overtuigt door zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje brandweerauto een perfecte bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend souvenir van het hoogste moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar nog lang na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u met de juiste trofee beeldje uw eer kunt bewijzen!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje brandweerwagen de juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002641

EAN-Code

4054047009294

Grootte

15,5 cm

Gewicht

1,18 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.