De Committee Cap is een speciaal voor carnaval ontworpen trofeebeeldje. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en personaliseerbare gravure is het een uitstekende onderscheiding voor superieure prestaties.
vanaf 64,51 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur commissie kap oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
Beker zamak figuur commissie kap oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
Verzending op 08.05.2024
64,51 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Komiteemütze - een succesvolle onderscheiding voor een bijzonder moment

De trofeeënfiguurtje komiteemütze inspireert als individueel hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en vier met uw trofeeënfiguurtje komiteemütze momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het bijzondere ontwerp inspireert onze trofeeënfiguurtje komiteemütze deelnemers en bezoekers in een mum van tijd. Komiteemütze is een echte blikvanger en toont daarmee de perfecte erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Komiteemütze in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Het trofeebeeldje Komiteemütze is 17,8 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

De trofee beeldje commissie pet is aanpasbaar en staat als symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 822 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand ligt.

Onze trofee beeldje commissie pet is een prijs voor carnaval sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Als blijvend aandenken is het trofeefiguurtje van Komiteemütze perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Komiteemütze een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Komiteemütze is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur van Komiteemütze zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

In ons assortiment is het trofeebeeldje Komiteemütze iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment boeit ook Komiteemütze tot in het kleinste detail door zijn individuele vormentaal en de hoogste eisen aan afwerking en materiaal.

Voor uw winnaars is het Komiteemütze trofeebeeldje een triomfantelijke bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje commissiecap de juiste is voor uw toernooi? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001731

EAN-Code

4054047008358

Grootte

17,8 cm

Gewicht

822 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

23.02.2023
Britta L.  door Rheinberg
Geschenk ist super angekommen.