Curling trofee beeldje is een hoge kwaliteitsprijs voor de sport curling met individuele gravure en uniek ontwerp. Het figuurtje heeft een afmeting van 18,3 cm, een gewicht van 590 g en is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud.
vanaf 77,25 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Curling oud goud op mahonie houten voet 18,3cm
Beker Zamak figuur Curling oud goud op mahonie houten voet 18,3cm
Verzending op 29.04.2024
77,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Curling - precies het juiste voor een speciaal moment

Het Curling-trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elk toernooi en is precies goed voor de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Curling-trofeebeeldje!

Met zijn unieke ontwerp inspireert het Curling-trofeebeeldje onmiddellijk deelnemers en bezoekers. Curling is een prachtig sieraad en is daarmee de hoogste eer voor bijzondere prestaties.

De trofee beeldje Curling in de handen houden is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Het trofee beeldje Curling heeft een afmeting van 18.3 cm en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Curling symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Curling heeft een gewicht van 590 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Curling is een onderscheiding voor de curlingsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het Curling trofeebeeldje is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Curling een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Curling is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft het Curling trofeebeeldje zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Curling is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment boeit ook Curling tot in de kleinste details door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een triomfantelijke overwinningsprijs en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het trofeebeeldje Curling voor uw winnaars betekent.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U heeft precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij geven alles om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het bekerbeeldje dat bij u past!

U denkt nog na of het bekerbeeldje curling perfect bij uw wedstrijd past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002651

EAN-Code

4054047009300

Grootte

18,3 cm

Gewicht

590 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.