Met zijn unieke ontwerp van kwaliteitszamak in antiek goud en massief voetstuk van hout in mahoniekleur is het een echte blikvanger. Het beeldje is 25,5 cm hoog, weegt 748 g en wordt geleverd met een persoonlijke gravure. Een onvergetelijk aandenken voor in de vitrine of op de plank.
vanaf 64,55 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur darter oud goud op mahonie houten voet 25,5cm
Beker zamak figuur darter oud goud op mahonie houten voet 25,5cm
Verzending op 30.04.2024
64,55 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dartsplayer - het individuele trofeebeeldje voor een bijzonder moment

Ons trofeebeeldje Dartsplayer inspireert als een onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onsterfelijk worden en beleef met het trofeebeeldje Dartsplayer momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp maakt ons trofeebeeldje Dartsplayer op het eerste gezicht indruk op alle gasten en deelnemers. Dartsplayer is een echt sieraad en toont zo het perfecte eerbetoon aan uitzonderlijke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Dartsplayer in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Dartsplayer is 25,5 cm hoog en maakt indruk met zijn exclusieve uiterlijk.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Dartsplayer symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 748 g ligt het trofeebeeldje Dartsplayer perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Dartsplayer is een prijs voor de dartsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Dartsplayer is perfect voor uw eigen evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massief houten voet in mahonie bereikt Dartsplayer een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Dartsplayer is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Dartsplayer een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Dartspieler staat er in ons assortiment een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u klaar.

Dartspieler overtuigt niet alleen met zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in de kleinste details door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke overwinningsprijs en een ontroerend aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het Dartspieler trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje Darts Player het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002481

EAN-Code

4054047009133

Grootte

25,5 cm

Gewicht

748 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

22,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.