De duif is een 25 cm hoog trofeebeeldje van zilveren zamak met een voetstuk en een schildje dat individueel kan worden gegraveerd. Met zijn unieke ontwerp is het de perfecte trofee voor bijzondere prestaties, vooral in de duivensport. Het trofeebeeldje weegt 850 g en is van uitstekende kwaliteit.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur duif zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur duif zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 06.05.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dove - de perfecte trofee beeldje voor een speciale prijsuitreiking

De trofee beeldje Dove inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de bijbehorende gelegenheid.

Laat de belangrijkste dag voor uw winnaars onsterfelijk worden en beleef met onze trofee beeldje Dove momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door zijn unieke verschijning inspireert de trofee beeldje Dove bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Duif is een echt sieraad en toont daarmee de perfecte erkenning voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Duif in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Duif heeft een hoogte van 25,0 cm en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje duif symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 850 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje duif is een onderscheiding voor de duivensport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje duif precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een stevige voet van zamak in zilver bereikt duif een unieke uitstraling die verlangens wekt en motiveert tot topprestaties.

Op de voet komt het schildje in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Duif is zo uniek als een wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Duif zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Dove staat er in ons assortiment een hoogwaardig trofeebeeldje voor u klaar.

Dove maakt niet alleen indruk met zijn bijzondere kenmerken, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw kampioenen biedt het trofeebeeldje Dove een perfect symbool van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

U weet niet of de trofee beeldje duif de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452013131

EAN-Code

4054047010627

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

850 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.