De dart trofee beeldje is een prijs voor dart sporters en maakt indruk met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking. Met een afmeting van 26,7 cm en een gewicht van 1,26 kg ligt hij perfect in de hand.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur flame dart goud en wit op zwarte houten voet 26.7cm
Beker zamak figuur flame dart goud en wit op zwarte houten voet 26.7cm
Verzending op 07.05.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dart Arrow - perfect voor een speciaal moment

Het Dart Arrow trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met het Dart Arrow trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp maakt het Dart Arrow trofeebeeldje op het eerste moment indruk op alle deelnemers en gasten. Dart Arrow is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de grootste waardering voor uitzonderlijke prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het Dart Arrow trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hartslag verhoogt.

Ons Dart Arrow trofeebeeldje is 26,7 cm hoog en inspireert dankzij zijn kostbare uitstraling.

De personaliseerbare trofee figurine dart symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 1,26 kg en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

Onze trofee figurine dart is een prijs voor de dartsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Dartpijl perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een solide basis van hout in zwart bereikt Dartpijl een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Dartpfeil is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Dartpfeil zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

Met Dartpfeil staat in ons assortiment een hoogwaardig trofeebeeldje voor u klaar.

Ook Dartpfeil maakt indruk met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een kostbaar aandenken aan het ultieme moment - met de Dartpijl trofeefiguur.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwlettend productieproces is elk afzonderlijk trofeefiguur een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daar doen wij ons uiterste best voor!

U twijfelt of het bekerfiguur dart de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452004821

EAN-Code

4054047031202

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,26 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

19,1 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.