Beker beeldje "Floorball" is een perfecte prijs voor winnaars in de sport floorball. Met een afmeting van 22,5 cm en een gewicht van 736 g heeft het een waardevol ontwerp en een stevige basis van hout.
vanaf 86,91 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur floorball oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
Beker zamak figuur floorball oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
Verzending op 29.04.2024
86,91 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Floorball - een trofeebeeldje voor een geweldige dag

Het Floorball trofeebeeldje overtuigt als onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de geweldige dag van uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Floorball trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt ons Floorball trofeebeeldje gasten en deelnemers onmiddellijk. Floorball is een prachtig sieraad en daarmee de perfecte waardering voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Floorball trofeebeeldje in uw handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Ons Floorball trofeebeeldje is 22,5 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje floorball is een symbool van een zeer speciale glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 736 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

Onze trofee beeldje floorball is een prijs voor de sport van veldhockey en is speciaal ontworpen voor deze sport. Als eeuwig aandenken is het Unihockey-trofeebeeldje perfect voor uw eigen competitie en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Unihockey een prachtig ontwerp dat verlangens wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Floorball wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het floorball trofee figuur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Floorball is het juiste trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment, scoort ook Floorball met hun individuele kenmerken tot in het kleinste detail en door de hoogste normen van materialen en afwerking.

Geef uw kampioenen een triomfantelijk teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met het trofeebeeldje Floorball.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwlettend productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waarop elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots kan zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar doen wij alles voor!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje floorball precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002761

EAN-Code

4054047009423

Grootte

22,5 cm

Gewicht

736 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.