Het trofeebeeldje "Fietser" is een personaliseerbare prijs voor wielerwedstrijden. Het is gemaakt van zamak in goud-wit met een zwarte houten voet, is 23,5 cm hoog en weegt 998 g. De gravure is aangebracht met moderne lasertechnologie op een goudkleurig plastic plaatje.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Frame wielrenner goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker Zamak figuur Frame wielrenner goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 30.04.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Cyclist - de individuele trofee beeldje voor een speciale prijsuitreiking

De Cyclist trofee beeldje overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor uw winnaars en vier met uw Cyclist trofee beeldje momenten die zorgen voor grote emoties!

Door zijn unieke ontwerp inspireert onze Cyclist trofee beeldje gasten en deelnemers in een mum van tijd. Cyclist is een echte lust voor het oog en biedt zo het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Cyclist trofee beeldje in je handen te houden, die de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

De Cyclist trofee beeldje is 23,5 cm hoog en overtuigt dankzij zijn succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee-figuurtje fietser symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Fietser heeft een gewicht van 998 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofee-figuurtje fietser is een onderscheiding voor de wielersport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het bekerbeeldje fietser perfect bij uw heel individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt fietser een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Cyclist wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Cyclist zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

In ons assortiment is cyclist iets uitzonderlijks en van geselecteerde kwaliteit.

Ook in elk detail overtuigt cyclist door zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Draag uw winnaars met het trofeebeeldje cyclist een triomfantelijk symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment op.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwkeurig gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - wij doen ons uiterste best!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje wielrenner wel precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452004842

EAN-Code

4054047031639

Grootte

23,5 cm

Gewicht

998 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

11,9 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

09.09.2021
Heidi G.  door Bornheim
Wir haben einen wunderbaren Pokal bestellt der schnell geliefert wurde. Das Original übertraf unsere Erwartungen. Wirklich ein schönes Teil.