De Skittles trofee beeldje is een individuele prijs voor de kegelsport. Met een hoogte van 23,5 cm en een gewicht van 1,08 kg is Skittles een uniek sieraad met een exclusief ontwerp. Door een individuele gravure wordt het trofeebeeldje een persoonlijk aandenken.
vanaf 74,63 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Frame Kegels goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Beker Zamak figuur Frame Kegels goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Verzending op 30.04.2024
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Skittles - een individuele prijs voor grote momenten

Ons Skittles trofeebeeldje overtuigt als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de kampioenen en vier momenten met uw Skittles trofeebeeldje die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het speciale ontwerp fascineert het Skittles trofeebeeldje deelnemers en gasten op het eerste moment. Skittles is een echt sieraad en vormt zo het perfecte eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

De Skittles trofee figuur in je handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar nooit meer loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Onze Skittles trofee figuur heeft een hoogte van 23,5 cm en maakt indruk dankzij zijn exclusieve look.

De personaliseerbare trofee figuur Skittles symboliseert een bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Skittles heeft een gewicht van 1,08 kg en ligt dus optimaal in de hand.

Onze trofee figuur Skittles is een prijs voor de kegelsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De Kegeln trofee figuur is perfect voor uw eigen persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een solide basis van hout in zwart, bereikt Kegeln een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Individualisering maakt Skittles net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft de Skittles-trofee zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Skittles is het bijpassende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Skittles overtuigt niet alleen door zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in alle opzichten door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw kampioenen met de trofee figuur Skittles een perfecte beloning van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofee beeldje een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeën industrie weten wij dat u de juiste trofee beeldje voor uw wedstrijd nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de eer krijgt met het juiste trofeebeeldje!

Weet u niet zeker of het Skittles trofeebeeldje geschikt is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452104816

EAN-Code

4054047174633

Grootte

23,5 cm

Gewicht

1,08 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

17,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.