De narrenmuts is een personaliseerbaar trofeebeeldje van zamak en hout, speciaal ontworpen voor carnaval. Met een afmeting van 23,5 cm en een gewicht van 947 g is het een echte blikvanger en een onvergetelijke trofee voor bijzondere prestaties.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Frame narrenkap goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Beker Zamak figuur Frame narrenkap goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Verzending op 29.04.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Fool's cap - een individuele prijs voor de speciale gelegenheid

De Fool's cap trofee beeldje inspireert als een onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Maak de belangrijkste Dag voor de Kampioenen onvergetelijk en vier momenten die voor grote emoties zorgen met onze Fool's cap trofee beeldje!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert de Fool's cap trofee beeldje alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. De Fool's cap trofee is een echte blikvanger en is daarmee het perfecte eerbetoon aan grote prestaties.

Het vasthouden van de Fool's cap trofee beeldje in je handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Het Fool's cap trofee beeldje heeft een afmeting van 23,5 cm en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare Fool's Cap trofee figuur staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 947 g ligt de Fool's Cap trofee figuur perfect in de hand.

De Fool's Cap trofee figuur is een prijs voor de carnavalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past de trofeefiguur Narrenkappe precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stabiele voet van hout in zwart bereikt Narrenkappe een prachtig design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Narrenkappe is zo uniek als een wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie krijgt het bekerfiguur Narrenkappe zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Narrenkappe iets uitzonderlijks en van uitgelezen kwaliteit.

Narrenkappe overtuigt in elk detail met zijn individuele kenmerken en de hoogste normen van afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Met het trofeebeeldje Fool's cap geeft u uw winnaars een perfecte onderscheiding voor hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en de regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de voor u geschikte trofee beeldje - daarvoor geven wij ons uiterste best!

U denkt nog steeds of de trofee beeldje narrenmuts het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004833

EAN-Code

4054047031547

Grootte

23,5 cm

Gewicht

947 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

11,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

16.11.2021
Peter F.  door Kelkheim (Taunus)
Der Pokal ist sehr gut verarbeitet und sieht wie bestellt aus.