Het schaakstuk trofeefiguur is een opvallende blikvanger voor wedstrijden. Het is gemaakt van hoogwaardig zamak in goud en wit met een stevige basis van zwart hout en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Frame schaakstuk goud-wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker Zamak figuur Frame schaakstuk goud-wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 30.04.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaakfiguur - perfect voor de speciale gelegenheid

Ons trofeefiguur schaakfiguur inspireert als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier met ons trofeefiguur schaakfiguur momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt het trofeefiguur schaakfiguur bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Het schaakfiguur is een echt sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor uitstekende prestaties.

Het trofeefiguur schaakfiguur in de handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeefiguur schaakfiguur heeft een afmeting van 23,5 cm en overtuigt dankzij zijn geslaagde verschijning.

Het trofee figuur schaakfiguur kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere eervolle triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 965 g ligt het trofee figuur schaakfiguur perfect in de hand.

Het trofee figuur schaakfiguur is een onderscheiding voor de schaaksport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeefiguur schaakfiguur past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een solide basis van hout in zwart, bereikt schaakfiguur een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeefiguur een persoonlijke uitstraling. Schaakfiguur wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het schaakfiguur een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Het schaakfiguur is het bijpassende trofeefiguur en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt het schaakfiguur in alle nuances door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Geef uw winnaars met het schaakfiguurtje een perfect teken van de overwinning en een ontroerend souvenir van het hoogste moment.

Door onze bijzondere zorg bij de productie en de grondige kwaliteitscontrole is elk trofeefiguurtje een duurzaam en waardevol stuk, dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeefiguurtje voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u met het voor u geschikte bekerfiguur uw huldigingen kunt beleven - daarvoor geven wij alles!

U vraagt zich af of het bekerfiguur schaakstuk echt precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004848

EAN-Code

4054047031783

Grootte

23,5 cm

Gewicht

965 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

14,4 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.