De Sailing Boat trofee beeldje is een exclusieve prijs voor de zeilsport. Met zijn individuele gravure en hoogwaardige materialen is het een onvergetelijk aandenken aan een bijzondere overwinning. Het figuurtje heeft een afmeting van 23,5 cm, weegt 989 g en heeft een stevige houten voet in zwart.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur Frame zeilboot goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker zamak figuur Frame zeilboot goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 30.04.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Zeilboot - een perfect trofeebeeldje voor een geweldige Dag

Ons trofeebeeldje Zeilboot schittert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de grote Dag voor de winnaars onvergetelijk worden en beleef momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Zeilboot!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Zeilboot alle gasten en deelnemers onmiddellijk. Sailboat is een waar sieraad en biedt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Sailboat in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Sailboat heeft een afmeting van 23.5 cm en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare trofee beeldje zeilboot symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Zeilboot weegt 989 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee beeldje zeilboot is een prijs voor de zeilsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje zeilboot past precies bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt zeilboot een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed uit. Zeilboot wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een individuele gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguur zeilboot zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

Zeilboot is het bijpassende trofeebeeldje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zeilboot boeit niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in de kleinste details door de hoogste normen van afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met het trofeebeeldje Zeilboot, een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Dankzij strenge kwaliteitscontroles en een nauwgezet productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waar de winnaar lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw eer met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje zeilboot perfect past bij uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452004850

EAN-Code

4054047031806

Grootte

23,5 cm

Gewicht

989 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

13,9 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.