Golf club set is een personaliseerbare trofee beeldje met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen. Met een afmeting van 23,3 cm en een gewicht van 886 g is het een perfecte trofee voor winnaars en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment.
vanaf 62,94 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur golfclub set oud goud op mahonie houten voet 23,3cm
Beker zamak figuur golfclub set oud goud op mahonie houten voet 23,3cm
Verzending op 08.05.2024
62,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfclub set - de perfecte trofee beeldje voor grote momenten

Onze trofee beeldje Golfclub set overtuigt als een onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef momenten met de trofee beeldje Golfclub set die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het unieke ontwerp fascineert onze trofee beeldje Golfclub set alle gasten en deelnemers onmiddellijk. Golfclub set is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte waardering voor grote vaardigheden.

Het vasthouden van de trofee beeldje golfclub set in uw handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel geeft.

Onze trofee beeldje golfclub set is 23.3 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare Beker figurine golfclub set staat symbool voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

golfclub set heeft een gewicht van 886 g en ligt dus perfect in de hand.

De Trofee beeldje golfclub set is een onderscheiding voor Als blijvend aandenken past de Trofee beeldje golfclub set perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig Zamac in $color_3 alsmede een stabiele voet van $sockelmaterial_40 in $sockelfarbe_39 bereikt Golfclub set een sterk design effect dat ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in $gravureschildfarbe_26 bijzonder goed tot zijn recht. Golfclubset wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur golfclubset zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in $gravurschildfarbe_26, en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat met de Golf Club set een trofee beeldje van hoge kwaliteit voor u.

Golf Club set overtuigt in elk detail met hun individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materialen en afwerking - net als alle trofee beeldjes in ons assortiment.

Voor uw winnaars is de Trofeeën golfclub set een volmaakte bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het ultieme moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofee beeldje een waardevol en duurzaam product dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeën industrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de juiste trofee beeldje voor uw evenement!

U twijfelt of de trofee beeldje golfclub set precies past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452001701

EAN-Code

4054047008327

Grootte

23,3 cm

Gewicht

886 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.