Golfspeler trofee beeldje is een onderscheidende en aanpasbare onderscheiding voor golfspelers. Het heeft een hoogte van 15,3 cm, weegt 1,01 kg en is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud en een basis van mahoniekleurig hout.
vanaf 79,37 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur golfer oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Beker zamak figuur golfer oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Verzending op 03.05.2024
79,37 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golf Player - ideaal voor een speciale prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Golf Player overtuigt als onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons trofeebeeldje Golf Player!

Dankzij het speciale ontwerp maakt ons trofeebeeldje Golf Player op het eerste gezicht indruk op bezoekers en deelnemers. Golf Player is een zeer persoonlijk sieraad en toont daarmee de perfecte erkenning voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Golf Player in handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Golf Player is 15,3 cm hoog en inspireert met zijn succesvolle verschijning.

De personaliseerbare trofee beeldje golfer symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

golfer heeft een gewicht van 1,01 kg en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee beeldje golfer is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Golfspeler past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Golfspeler een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Door individualisering wordt Golf Player net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeebeeldje van Golf Player zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Golf Player is het juiste trofeefiguurtje en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment, maakt ook Golf Player in alle opzichten indruk met zijn speciale kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking.

Een mijlpaal van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het Golfspieler trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en onze grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Wij geven u alles, om uw huldigingen met het voor u geschikte bekerfiguur uit te voeren!

U overweegt nog, of het bekerfiguur golfer het juiste voor uw evenement is? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002661

EAN-Code

4054047009317

Grootte

15,3 cm

Gewicht

1,01 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.