De trofee "Golfer die de bal slaat" is een onderscheiding voor golfers en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp van hoogwaardig zamak en een stevige houten voet. Het is 23 cm hoog, weegt 824 g en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 74,12 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur golfer slaan oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Beker zamak figuur golfer slaan oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 30.04.2024
74,12 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfer at the Shot - een succesvolle prijs voor een speciale prijsuitreiking

Ons Golfer at the Shot trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het Golfer at the Shot trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het Golfer at the Shot trofeebeeldje deelnemers en bezoekers in een mum van tijd. Golfer at the Stroke is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor unieke vaardigheden.

De Golfer at the Stroke trofebeeldje in je handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons Golfer at the Stroke trofebeeldje heeft een formaat van 23,0 cm en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

De trofee figuur Golfer at the Blow kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Golfer at the Blow heeft een gewicht van 824 g en ligt dus perfect in de hand.

De trofee figuur Golfer at the Blow is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Golfer at the Stroke past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Golfer at the Stroke een uniek ontwerp dat ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Golfer at Stroke wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Golfer at Stroke een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de sokkel.

Golfer at the Blow is het juiste trofeefiguurtje en iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment is ook Golfer at the Blow overtuigend tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een perfecte overwinningsonderscheiding en een waardevol aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het trofeebeeldje Golfer at the Blow betekent voor uw winnaars.

Elk trofeebeeldje is een waardevol en duurzaam stuk dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles, dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje Golfer at the Stroke perfect bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452003031

EAN-Code

4054047009508

Grootte

23,0 cm

Gewicht

824 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.