De trofee beeldje golfer in krans is een award voor golf en kan geïndividualiseerd worden. Met een hoogte van 19,8 cm en een gewicht van 941 g biedt het een unieke uitstraling en de hoogste kwaliteit.
vanaf 86,06 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur golfer in krans oud goud op mahonie houten voet 19,8cm
Beker zamak figuur golfer in krans oud goud op mahonie houten voet 19,8cm
Verzending op 06.05.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfer in een Krans - het individuele trofeebeeldje voor een speciale prijsuitreiking

Ons Golfer in een Krans trofeebeeldje inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het Golfer in een Krans trofeebeeldje!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt ons Golfer in een Krans trofeebeeldje alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Golfer in een Krans is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de Golfer in een Krans trofeefiguur in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Ons Golfer in een Krans trofeefiguur heeft een hoogte van 19,8 cm en overtuigt door zijn waardevolle design.

De Golfer in een Krans trofee beeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Golfer in een Krans heeft een gewicht van 941 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze Golfer in een Krans trofee beeldje is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Golfer in een Krans perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahonie bereikt Golfer in een Krans een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Golfer in de krans is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Golfer in de krans zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de sokkel.

Golfer in een Krans is het bijpassende trofeebeeldje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Golfer in een Krans scoort ook in alle opzichten door zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Golfer in een Krans een triomfantelijke bekroning van hun overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en onze strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje Golfer in Krans precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002861

EAN-Code

4054047009553

Grootte

19,8 cm

Gewicht

941 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.