De Beker "Vis" is een hoogwaardig en uniek product voor speciale gelegenheden zoals wedstrijden en evenementen. Met zijn speciale ontwerp en de mogelijkheid tot aanpassing is het een perfecte trofee voor winnaars.
vanaf 59,85 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur vis oud goud op mahonie houten voet 21,5cm
Beker zamak figuur vis oud goud op mahonie houten voet 21,5cm
Verzending op 07.05.2024
59,85 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Fish - just the thing for a great award ceremony

Onze Trofeeën Vis is het absolute hoogtepunt van elke wedstrijd. Laat de belangrijkste dag onvergetelijk worden voor uw winnaars en beleef momenten van grote emoties met uw Bekers Vis!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert onze Bekers Vis alle deelnemers en gasten onmiddellijk. De Vis is een echte blikvanger en vormt zo de perfecte erkenning voor bijzondere prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om de Trofee Vis in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

De Trofee Vis heeft een hoogte van 21,5 cm en inspireert dankzij zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare Beker Fish symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee is 617 g en zorgt ervoor dat de trofee perfect in de hand ligt.

De Beker Fish is een trofee voor de vissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig souvenir past de Beker Vis perfect bij uw persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Het oppervlak van de trofee is gemaakt van hoogzuiver zamak in oud goud. De Beker staat op een solide basis van hout in mahoniekleur - een unieke uitstraling die verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties. Op de sokkel komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht.

Fish wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd. Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt de Beker vis zijn persoonlijke karakter). Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in oud goud, en zijn afgestemd op de Bekers en op de basisafmetingen.

In ons assortiment is Vis iets buitengewoons en van uitgelezen kwaliteit.

Vis bekoort in alle nuances door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - met de Beker Vis.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elke afzonderlijke trofee een hoogwaardig en duurzaam stuk dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste trofee voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten in trofeeën. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de voor u juiste Beker!

U weet niet of de Beker precies past bij uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002011

EAN-Code

4054047008662

Grootte

21,5 cm

Gewicht

617 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.